Zpříjemněte si začátek roku 2021: s našimi tipy to půjde samo!

Uplynulý rok 2020 se nesmazatelně zapíše do životů nás všech. Naprosto totiž otřásl se všemi jistotami, které jsme dosud považovali za samozřejmé. Překvapil nás, zaskočil nás, změnil nás. Všichni doufáme, že to nejhorší už máme za sebou a věříme, že ten letošní rok bude lepší.  Jak si ho zpříjemnit hned na začátku?

 

Dělejte si drobné radosti

Spousta maličkostí, které nám činily potěšení, momentálně spadají do kategorie „zakázáno“. Najednou tak nemůžeme vyrazit do kavárny, do restaurace, na masáž či na kosmetiku. To ale rozhodně neznamená, že bychom měli na drobné radosti rezignovat. Musíme však začít hledat nové způsoby a příležitosti. Vždyť i doma se můžete věnovat zkrášlování vašeho zevnějšku nebo příjemnému relaxování. Stačí si jen nalít sklenici dobrého vína a napustit si horkou vanu. Chcete-li být opravdu styloví, pak sáhněte po oleji nebo pěně z hroznového vína. Vinná kosmetika se těší velké popularitě, chlubí se totiž blahodárnými účinky i dokonalou vůní, kterou si okamžitě zamilujete.

 DSC_0031

Zdroj: Lucie Bartáková

 Zútulněte váš domov

Vneste do vašeho domova útulnost a pohodlí, abyste se v něm cítili co možná nejlépe. Přece jen, dokud se situace alespoň trochu neuklidní a zavedená opatření se nerozvolní, mezi čtyřmi stěnami si nějaký ten pátek ještě pobudeme. Interiér oživte těmi správnými bytovými doplňky, jejich výběr záleží čistě na vašem vkusu. Oblíbené – nejen zimní – dekorace do bytu představují svíčky, svícny a lucerny. Právě ony vykouzlí to správné teplo domova.

 DSC_0024

Zdroj: Lucie Bartáková

Obklopte se nejbližšími

V loňském roce mnozí z nás trávili se svými nejbližšími daleko víc času než jindy. Nebylo to vždycky jednoduché, ale i přes drobná nedorozumění v nás převládla radost, že jsme na všechny ty smutky nezůstali sami. Dejte jim proto najevo, jak moc si jejich podpory vážíte. Potěšit je můžete drobnými nečekanými dárky, ale třeba i „obyčejným“ milým slovem nebo objetím.

Šárka a tým Ne-vinné dárky