Dárky mezi květinami - jedinečný kvJETObox na trhu

Narozeniny, svátek, výročí, Valentýn, Den matek, Vánoce – příležitostí, kdy někomu dárkem vykouzlit úsměv na tváři se v průběhu roku nabízí hned několik. A někdy k tomu ani není potřeba žádný speciální den, ale stačí pouze chuť udělat někomu radost. Kde ale pořád čerpat inspiraci a jak přijít s něčím opravdu originálním?

DSC_0037

Zdroj: Lucie Bartáková  

Víc než dárek, víc než květina

Také my jsme si dlouho lámali hlavu, čím speciálním potěšit naše nejbližší. Jak najít něco, co tady ještě není, něco, co obdarovaného příjemně překvapí a ohromí? A pak to přišlo. Co spojit dárky s květinami a všechno to úhledně zkombinovat do jednoho balíčku? A naše květinová dárková krabička - kvJETObox - byla na světě. Víc než jen dárek, víc než jen květina, zkrátka takové 2v1.

 

Od snění do reality

Od samotného nápadu až k finálnímu výsledku však vedla dlouhá cesta. Nechtěli jsme totiž podcenit jediný detail, a tak jsme si na všem dávali pořádně záležet. Velkou pozornost jsme věnovali hlavně výběru květin, protože, ač jsou umělé, za jejich krásu dáme ruku do ohně. Růže, pivoňky, netřesky, trávy či mechy od těch živých na první pohled prakticky nerozeznáte. Svým vzhledem, barvou i tvarem, je totiž věrně napodobují. Oproti nim ale přináší jednu velkou výhodu - vydrží vám dlouhá léta. Využít je tak můžete například k dekorování vašeho interiéru, ke zpestření šperků či jako ozdobu na jiné dárky.  

DSC_0005

Zdroj: Lucie Bartáková  

Na detailech (nám) záleží 

 „Pohráli“ jsme si i s květinovým aranžmá, jedná se o pečlivou ruční práci. Platí tedy: co krabička, to originál – díky unikátní kompozici a skladbě květin totiž nenajdete dvě totožné. Protože věříme, že krása se ukrývá v maličkostech, vše barevně ladíme i se saténovými stuhami, které propůjčují krabičkám jemnost, eleganci a dodávají jim nádech luxusu. Na závěr už jen zbývalo naše malé umělecké dílo v krabičce pojmenovat. Název kvJETObox jsme v hlavě nosili už dlouho. JE TO totiž box, momentálně hlavně s květinami. Do budoucna však plánujeme ještě další speciální dárkové boxy, a to pro muže, kterým, jak tušíme, bychom se s květinami příliš nezavděčili. 

DSC_0003 (2)

Zdroj: Lucie Bartáková 

kvJETObox potěší nejen srdce, ale i oko. Krabičky nabízíme ve třech různých velikostech, v několika barvách a v mnoha zpracováních. Například ke dni matek či jako poděkování skvěle poslouží dárková krabička Mamince, k vyznání citů a k výročí pak krabička Z lásky …  Více najdete v kategorii kvJETObox. S inspirací vám rádi pomůžeme, vytvoříme ale i krabičku na míru přesně podle vašich představ. Vy vybíráte, my balíme, vy věnujete. A radost se násobí.

Šárka a tým Ne-vinné dárky